Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi drömmar och idéer, som vi skjuter upp till morgondagen - för vi har ju all tid i världen! Eller är det kanske inte bara riktigt tid för dem just nu - men snart så!




föråldrande tid

en morgon vill jag vakna

av solens första solstrålar

som letar sig in genom persiennerna

med fågelkvitter som bakgrundsmusik

 

en morgon vill jag vakna

alldeles av mig själv

medan klockan fortfarande är tidig

och känna hur det spritter i kroppen

 

en morgon vill jag vakna

med insikten att jag

inte har hela livet framför mig - men

att jag gjort det bästa av mina drömmar




Fri vers av Gizela Svensson
Läst 425 gånger
Publicerad 2005-04-06 18:28



Bookmark and Share


  Deva
En skön kommentar till livet - och en glädje som smittar av sig.
2005-04-07

  Sandra Sörlöv
Så vill jag också vakna! Jättebra skrivet :)

Ett litet stavfel i ordet "bakgrunds musik" som ska vara sammansatt "bakgrundsmusik".
2005-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gizela Svensson
Gizela Svensson