Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karta

ser du kartan på väggen?
den gick vilse i går
bergskammar blev milsvida sänkor
alla vägar var rondeller
alla havsdjup dålig asfalt
sen såg jag ingenting
som en natt

i dag famlar vägarna fram igen
det är vackert i världen på nåt sätt..




Fri vers av vissla
Läst 417 gånger
Publicerad 2005-04-06 19:11



Bookmark and Share


  madinsane
Ibland är det vackert i världen på nåt sätt.. skisnyggt, helt enkelt!
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla