Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även änglar hungrar...


Eros på besök

\"Jag vet att du är här för jag känner dina fingrar i mitt hår.\"

\"Det är meningen. Och...var känner du dom nu då?\"

\"Du är ju inte klok - skärp dig!\"

\"Du luktar gott lilla duva.\"

\"Och du är patetisk!\"

\"Nej, bara teologisk.\"

\"Nu ger du mig svettningar!\"

\"Låter ju inget vidare...jag låter en liten vindil fara över dig istället...\"

\"Gode Gud give mig kraft!\"

\"Det är ju det jag gör!\"

\"Varför känns det då som jag dör?\"

\"För att du dör i mina armar.\"

\"Arma mig!\"

\"Jag armar dig allt vad jag kan och förbarmar mig över dig också.\"

\"Jag tror jag får spader!\"

\"Nejdå, HJÄRTER mitt lilla yrväder. Det är hjärter du får!\"

\"Nu får du gå, för jag får inte plats på stolen.\"

\"Stollen menar du...hi..hi...\"

\"Säg att det här inte häder.\"

\"Det händer!\"

\"Nej!\"

Jo, händer, händer, händer, händer, händer...över hela dig - mina händer...

\"Åhhhhhhhhh, snälla GÅ!\"

\"Ok, men jag kommer tillbaka - A dieu!\"








Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 544 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-14 22:55



Bookmark and Share


  KristinaE
Rolig text, du har verkligen förmågan att locka till skratt med dina texter av olika sort, tack vännen!
2007-08-21

  Svante
Ha ha ha ..... En roligt skriven dialog om ett besök av en ängel/smågud som verkar vara en riktig liten spelevink. Fullt med språkliga knorrar. Gestalten i fråga verkar nästan vara som ett litet busigt troll eller pyssling snarare. Fick du pli på honom?

:)
2007-08-17

  aftermath
spännande text med härlig dialog
väl skrivet
2007-08-16

  Andunelen
Jättehärlig. jag log under hela och den var riktigt bra skriven.
Jätte underhållande och med flyt och fart.
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för