Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det varken bär eller brister

Nattisen är så tunn och skör
varken bär eller brister!

Tystnad!
Det gör så ont!
Mitt hjärta brister
och slits ur bröstet!
Ett Big Bang
som lämnar ett gapande intet!
Varken liv eller död.
Bara kylan kvar!

Ett ord!
Plötsligt
mitt hjärta pulserar
och fyller hela mig
med vibrerande liv
och värme!
Jag blir
hela min existens ÄR
kärlek!

Skillnaden mellan
ord och tystnad
så total!







Fri vers av Stjärnöga
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-14 23:33



Bookmark and Share


    snöö
En vacker dikt.
2007-08-26

  Lasseman VIP
Riktigt skön och talande poesi min vän.. hela existensen Är kärlek..Wow applådis
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga