Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen är Du










Genom rutan smyger morgonsolen
likt ett barn som vill överraska tidigt
-då sträcker jag - full av växande jubel
min öppna famn mot dagen som kommer
ty dagen är Du och ljuset är Du
solen är Du


men även molnen
som för en stund
skymmer solen
är Du







Fri vers av Michaela Dutius
Läst 362 gånger
Publicerad 2007-08-15 06:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är mäktig att låta allt samverka till det bästa för dem som älskar Honom.
2007-12-01

    ingvar VIP
Ty Kristus är den, som är upphöjd i evigheters evighet. Amen!
Ingvar
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius