Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnlig list





sneglar ur ögonvrån

låter dig tro du har rätt

som du så väl behöver

för att jag skall få som jag vill

och jag ler

det slår aldrig fel




Fri vers av katt.inc
Läst 431 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-15 10:26



Bookmark and Share


  KristinaE
..uppskattar dina rader om kvinnlig list!
2007-11-22

  Kent Love
vill du ha rätt eller vill du vara lycklig...
2007-09-30

  stronza
avslöja inte oss så!
2007-08-29

    legolas
Hmm, så det är så ni kvinnor gör :o)
2007-08-23

  lodjuret/seglare VIP
jag låter det stå oemotsagt
så att du tillåts tro att du har rätt
2007-08-23

  sistermoon
Helt rätt! Fortsätt le .... =)
2007-08-15

  Bjarne Nordbö
Har läng anat just detta som du beskriver så listigt.
2007-08-15

  Carlita
hehe sött, o det e inget fel med lite kvinnlig list!
2007-08-15

  Lena Renman
Hej
Välbeskrivet detta som vi fått ägna oss åt i alla år för att få våra villkor. Hålla tillbaka, smörja, dupera, låta dem tro att, gå igenom.. vad är det för liv?

Dags att vara raka och får respekt för det eller?
lena
2007-08-15

  Jean-Michel Orblin
Kvinnans list övergår mannens förstånd!
Kul skrivet
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

katt.inc
katt.inc

Mina favoriter
förtätning
gropen