Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedet

 

Så bjuder jag mitt farväl

och tackar dig ur min själ

för allt som du ville väl

för allt som du gjorde gott

 

Nog ville jag dröja kvar

men älskling du kräver svar

de svaren jag inte har

de svaren jag ej kan ge

 

Men gråt inte kära vän

det kommer en dag igen

när du möter kärleken

förunderligt ljuv och sann

 

Jag reser till fjärran land

men skriver till dig ibland

så ge mig din varma hand

ty avskedets stund är här

 

Bs-07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 390 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-15 13:13



Bookmark and Share


  aol
ett så vacket avsked det ligger ändå nåt hoppfullt i det finpoesi bodil
2007-08-21

  figurett
Så må han gråta floder att dränka sina sorger i, ty kärleken den kärleken kommer aldrig åter finnas...
2007-08-15

  Anders P VIP
ett avsked så som man önskar att det skulle kunna vara, vemod och frihetslängtan
2007-08-15

  Patrick K
Det mest gripande jag läst på länge, oerhört bra Bodil!
2007-08-15

  © anakreon VIP
Om tillgivenheten
helt plötsligt tar slut
förtjänar det svunna
en ärlig salut.

Här ser vi ett djupt känt farväl
som sprungit ur Bodil-sans själ.
Sordinerade applåder.
Carl-Erik
2007-08-15

    ej medlem längre
Skön avskedstext....
2007-08-15

  Hildegun Relefors
Sä vackert och så sorgligt, det kan väl inte vara sant? Väl tänkt och formulerat.
2007-08-15

  Cris
Ett vackert farväl! men ack så hjärtknipande... ååh
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg