Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa


Du lämnade mig utan ett ord
utan ett Hejdå
utan en kram
Jag står här förtvivlad och kan inte känna någon ro
ja saknar
ja längtar ju
Nu har det gått ett år sen du försvann
Sorgen e hård och brutal
och ja gråter mina tårar så länge dom finns kvar
jag vet att du finns här
du har inte lämnat mig
ja vill inte att du ska lämna mig,
Spöka för mig gör va du vill
så länge ja vet att du finns till




Övriga genrer av infected_heart
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-15 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart