Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Pantflasks Horan

Pant flasks horan är ute igen

smyger omkring på gården och letar

Dagens vinst verkar bli 2 kronor och 50 öre

alltid nått tänker hon och går vidare


Hon traskar runt i området och ser en dyrgrip på 50 öre

hon tittar sig omkring likt en snattare på Konsum och snabbt rotar hon upp en

ölburk från en snödriva

Plockar på sig den och känner en svag berusning av lycka


Imorgon blir det nog mer säger hon för sig själv och går hemåt




Fri vers av infected_heart
Läst 372 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-17 14:23



Bookmark and Share


  Stefan Viljehammar
Intressant.
Känner en snubbe som pantar och plockar och får stora pengar.
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart