Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 Perioder


När man är liten
så finns det inga hinder
inga hot
Man är oftast lycklig
Livet är en lek
och det är helhetens kvot

När man är tonåring
Så finns det massa hinder
Och hot
Man är oftast deppig
Man Super,Röker och drar på sig Lungsot

När man är vuxen
Så finns det enbart Hinder
och en massa hot
Barn,Städning matlagning inget kul
Nästa morgon vaknar man och inser
Jag är gammal jag är ful




Övriga genrer av infected_heart
Läst 373 gånger
Publicerad 2008-10-11 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart