Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att leva med social fobi


Bakom Skuggan

I min Dröm

vaknar jag upp fri

Fri till att komma och gå som jag vill

Står jag framför skuggan

Behöver inte systematiskt planera min vardag

För att undvika det där som gör så ont

I min dröm

Känner jag inte hjärtat slå i obalans

Där känner jag inte att marken under mina fötter tas i från mig

Finns inga tankar om vad andra tänker,Ser eller hör

Där existerar bara jag,Bara jag som är orädd,vågad och hörd


I min dröm

Är det er det är fel på

Är det jag som är stark

Är det ni som är svaga

I min Dröm

Är min Dröm en verklighet



I min verklighet

Är jag fången

Måste jag planera varje drag

Slår mitt hjärta dubbla slag

Det gör så ont så ont

I min verklighet

Vet jag vad andra tänker ser och hör

I min verklighet

Är jag skuggan

I min verklighet

Är min Verklighet en Dröm




Fri vers (Fri form) av infected_heart
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-17 13:20



Bookmark and Share


  thyra
Tack för inblicken i en väldigt vanlig belägenhet! Fint skrivit!
2010-04-17
  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart