Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Länken

Hon ligger där

så ombonat

Så obekymrad så trygg

Doften av hennes fjuniga hår

Kan inte jämföras med den allra dyraste eau de parfum

Solnedgångar och norrsken kan inte glänsa i hennes skönhet

Hon är perfektionism

De åttonde underverkets gudinna

Hon är länken till svaghet

Som får dig att falla

Hon är länken till styrka

Som får dig att resa dig

Hon ligger där

Så oskyldigt så fridfullt

Hon är

Hon är min





Fri vers av infected_heart
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-20 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart