Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Otillräcklig

När du stängde dörren

Stängde du det liv vi haft

Åratal av kärlek

trodde jag

När du kom tillbax

Öpnnade du dörren till ditt nya liv

Där var hon

Allt som jag inte var

Du talade om för mig att vi glidit isär

Jag svarade - din kärlek gled isär

Jag har alltid funnits vid din sida

Tydligen på fel sätt

Så otillräcklig inombords

Hon var perfekt

Jag så fel

Hon så glad

Jag så bitter

Det enda som kan glädja mig

Är att han kommer göra detsamma mot henne

med någon annan

Mer perfekt




Fri vers av infected_heart
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-12 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart