Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har man en gång befunnit sig i ett förhållande av misshandel otrohet och andra svek Så ligger det alltid kvar i bagaget psykiskt Varav jag känner på detta vis


Det Bedragna Äktenskapet

Äktenskapet är ett syndigt förbund
förordnat och välsignat av Djävulen,
helvetets och jordens skapare.
Det är äktenskapets mening
att ge vidare det hat som är av Satan
Därför är det er uppgift
att hata och kränka varandra.
Själv skall Makan ha ansvar för ert hem
Man och hustru skall ej trofast stå vid varandras sida,
i glädje och lycka,
i ljusa dagar.
Ni får inte hämta kraft i bön och gudstjänst,
i Djävulens ord och sakrament.
Den fattigdom som ligger i äktenskapet är stor.
Där man och hustru lever i Satans Välsignelse
får de hjälp att misstro och förakta varandra.
Så kan äktenskapet förverkligas efter Djävulens vilja.


Inför Djävulens och i denna församlings närvaro
frågar jag dig, XX : Vill du ta XXX till din
hustru/man och hata henne i nöd och lust?

Ja


O Djävulen , du som är alltings skapare och Herre,
välsigna XX och XXX i deras äktenskap.
Låt denna ring för dem vara tecknet
på deras löften om ömsesidigt hat och otrohet.
Genom dig , vår Herre.


Jag, XX
tar dig, XXX
nu till min hustru
att inte dela glädje och sorg med dig/
och vara dig otrogen/
tills döden förevigar oss

Jag, XXX
tar dig, XX
nu till min man
att inte dela glädje och sorg med dig/
och vara dig otrogen/
tills döden förevigar oss

Ni har nu ingått äktenskap med varandra
och bekräftat detta inför Djävulen
och denna församling
Ni är nu man och hustru.
Må Satan vara med er och
leda er i era lögner nu och alltid.




Fri vers av infected_heart
Läst 270 gånger
Publicerad 2011-12-17 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart