Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jojo

 

Så var det i en skola i Berlin

lille Otto ... ett hår av hin

på svarta tavlan plita

"jag tänker skita

i läxorna den här termin"

 

Så var det i en skola i Equador

en lärare fick spatt igår

på tavlan skrev

"varenda elev

i denna skola är ett jävla får"

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 423 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-15 19:46



Bookmark and Share


  Marita Persson
Och limrickar behärskar du också, det har du bevisat igen.
2007-08-23

  Joanskij
haha, så underbart att du just skriver så träffande om grundskolor :D
2007-08-17

    BetweenTheLines
haha,jag gillar ettan här,otto är ett skönt glin:D
2007-08-16

  Rune Thorsell
Instämmer med Carl-Erik: Fan skall vara lärare. Minns sångläraren vid Katarina Realskola (en tuppfostringsanstalt för vanartige gossdjeflar - mig bl.a.) Han skulle lära oss ur den svenska sångskatten. \"--å han vill att vi skall gå tillsammans ned till kullekullerullorna i byn ...\" vilket vi tolkade som \"...å han vill att vi skall gå tillsammans ned och knulla alla k ullorna i byn ...\"
Han är död sedan länge. Sit tibi terra levis.
2007-08-15

    Maria Malm
Ler åt dessa skolhistorier! Tack!
2007-08-15

  aol
mitt ansikte klövs i ett stort brett leende brvissmo
2007-08-15

  © anakreon VIP
Ja, det skall fan vara lärare numera!
Carl-Erik
2007-08-15

  Bjarne Nordbö
Smilar brett.
2007-08-15

  Annmargreta
Bra att få känna skrattets
verkan i magmusklerna!
2007-08-15

  Last Word Spoken
*skrattar* mm närmar sig skolstarten :)
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg