Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
senryu/tanka


synk



ord utan oro
synkrona harmonier

från marginalen

jag slutar tro på
tillfälligheters spel





Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-15 22:05



Bookmark and Share


  Gunilla Söderström Hallström
Känner som du
bra skrivit
2007-08-17

  © anakreon VIP
Skönt vila i ett lugnt sinne!
Carl-Erik
2007-08-16

  Maria Zena Viklund
så sant!
2007-08-16

  Night Soul Woman
mmm . . . så sant så!
*applåd*
Bra skrivet
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP