Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvårande omständighet

 

Hörde om
den könsstypade kvinnan
som våldtagits

- En försvårande omständighet
kallade rätten det

Undrar vad som
försvårar för dem
att fatta och hur
domen kommer att
se ut

Oavsett hur
är den könsstympade kvinnan
både könsstypad
och våldtagen
ändå

 

07.08.15




Fri vers av Lena Renman
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-15 22:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan! I alla våldtäktsmål borde domarna vara kvinnor som stympats eller våldtagits...
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
det gör ont o ondare gör det, du förmedlar sanningen väl!
2007-08-16

  katt.inc
Upprörande och fruktansvärt, bra förmedlat av dig.
2007-08-16

    Maria Malm
Usch så fruktansvärt!!
2007-08-15

    Nattviol
\"- en försvårande omständighet\"

här skulle Mr Hämnd och
Utjämnaren kunna ställa
saker tillrätta - både hos
förövaren och hos
ledamöterna i rätten...

bra att du
sprider orden, Lenaa!!!
2007-08-15

  devilsangel
Brrr! Ruggigt och otäckt! Vilket jävla samhälle vi lever i...Skulle hon lida mindre då?? Bra skrivet Lena!!
2007-08-15

  stella
vet inget om fallet men tacka fan för att det är svårt att komma in i en kvinna som är faraoniskt omskuren. hörde en läkare, egyptiskt tror jag, kommentera just denna form av omskärelse som innebär att kvinna sys ihop nästan helt, med att det var så skönt för mannen då...
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman