Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sa det förflutna var som gamal gul pasta

 

Du är anlednigen till att ja hänger kvar

I grenen ovanför dej

Tittar ner

Tror ja kan flyga

Super sonic

Du sa det förflutna va som gul gamal pasta

Ja tyckte det likna en skurtrasa

Men va gör det när man ändå inte kan flyga

Så jag hänger kvar i min gren

Ovanför dej

Tills den dagen ja faller i din famn

 

 




Fri vers av Mr.painter
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter