Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för vad är jag utan dina andetag?


ett steg för dig är tusen för mig

jag är så rädd att du ska gå ifrån mig
när jag egentligen inget har
som kan mäta sig med dig
som kan få dig stanna kvar

jag är så rädd för att vara ensam
fruktan i mina ögon tycks ingen se
mardrömmar om att bli lämnad
om att ingenting kunna ge

jag är så rädd att du ska se
att det inte bara var himlen som grät idag
men jag försöker bara le
finns ingen plats att vara svag

jag är så rädd att allt går mig förbi
att du inte ens kommer minnas mitt namn
för vad är det att vara fri
när jag hellre är fast i din famn

jag är så rädd att du inte lyssnar på min röst
jag hör den inte ens ibland
jag vill inte falla utan tröst
jag vågar inte tro på allt vi fann

jag är så rädd att jag inte kan ge dig något sen
du inte har någon anledning att stanna kvar
jag vet det mycket väl, min vän
men du är allt jag har




Fri vers av kaprifol
Läst 399 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-22 11:14



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Bra!
Ingvar
2007-08-22

    Eva Olsson
Så fint skrivet om sårbarhet!
2007-08-22

  Maria Zena Viklund
underbart skrivet!
2007-08-22

  stella
Så vacker!
2007-08-22
  > Nästa text
< Föregående

kaprifol