Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här och nu där och då och så


Hjärnspöken så gärna

Cyklade som du brukar
i regn och blåst
utan skyddskläder

Vet inte varför men
på något sätt cyklade du
bakom eller strax framför
där i mörkret och jag
sjöng för dig

 -  Let it rain....

Hörde du
såg du
saknar du

Pulsen vätan vinden mörkret farten livet 
på väg hem med min kropp mot
den mörka ensamma lägenheten

Du hade inte varit
i vägen 

07.08.15 

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön längtansbeskrivining...*L*
2007-08-18

  katt.inc
Jag gillar denna dikt, du ger en fin bild av längtan i vardagen.
2007-08-17

  Lena Renman
Emellanåt e man ute och cyklar även som kvinns
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman