Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag var tvungen att skriva något.. ni behöver inte läsa. det rann ur mina fingrar.


ljuger du?

trettioelva tusen gånger har du lovat mig
att aldrig mer såra mig för du säger att mina tårar
är tunga att bära men de är inte du som bär dom
det är faktiskt jag och du har ingenting att vara ledsen över
du har allt, jag har inget mer än en stor svart klump
av ångest i mitt hjärta över att jag ljög när jag lovade att
tala sanningen, älskar du mig på riktigt eller låtsas?
jag älskar dig på riktigt men mitt hjärta slår på låtsas
ingenting är på riktigt, stor bokstäver små bokstäver
det spelar ingen roll, allt är lögn
allt är bara LÖGN

jag vet att de var meningen att vi skulle leva
tillsammans men de fungerar inte så
det är inte meningen att jag ska vara lycklig
du förtjänar någon bättre än mig någon som inte ljuger
och gråter och skriker och bråkar och förstör

förlåt.




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 00:18



Bookmark and Share


    Oprofessionell
usch sånt här känner man igen sig i, men man måste tänka också att det bara inte är ditt fel jämt. jag menar det tar ju två att bråka right?
2007-08-17

  albertina
Känner igen mig. bra skrivet min vän. hoppas att det ordnar upp sig i mellan er. om det är rätt så gör det alltid det till slut. och jag vet hur ont det gör att släppa något man tror på men som inte fungerar. Kram på dig=)
2007-08-17

    Nicklas VIP
Starka känslor, många känslor. Jag sitter inte på någon kunskap om detta, men jag är säker på att du är menad att vara lycklig. Alla begår misstag, vi är alla mänskliga. Kärlek övervinner allt.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand