Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högt flygande sikt

 

Tappa inte översikten
medvetenhetens övningar
gentemot verklighet med
personlig prägel

Sett som sett
vett som vett
vill se lett

Bred ut armarna och tag
ett litet kast med huvudet
högt

Varför detta svårmod
knutarna knöts ju upp och
lösningarna presenterade
avhandlade tolkningsföreträden
vid var man bord

Mina ögon är bortkomna
utan betraktelser och
självet faller så lätt
handlöst ner i samma
djupa källarhåla ändå 

utan rörelsen i ljuset där
ovanför som frigör

07.0816.

 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-17 00:34



Bookmark and Share


  Eline.P
Så kämpar vi för att hålla bortkomna ögon klara i diset.. och livet vid liv.
Tycker mycket om din dikt.
2007-08-17

  Lena Renman
Om att hålla sig kvar däruppe
svävande i ljuset och inte rikgit våga titta ner för då kan man ju falla..

Lena
2007-08-17

  katt.inc
Komplicerat och vackert.
2007-08-17

  Jaramald
Som, Anteckningar från ett källarhål!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman