Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort 1800-tals poesi typ :) Inte bestämt mig om det skall vara \"skymningen har bjudit in\" eller \"skymningen har börjat\"


Om Kärlek IX

Vi är nattens barn,
jag och du

Se;
Skymningen har bjudit in!

Kyss mig nu!




Fri vers av aberatio
Läst 305 gånger
Publicerad 2007-08-17 01:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio