Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om kärlek X

Vi blundar när vi kysser. Kanske för att hitta det rum
där själen sover

Själen är någonting vi inte kan se

Kyssar av passion - kärlek - väcker den ur sin dvala och får den att undra
vad det är som händer.

Själen öppnar sin dörr efter dess att kyssen knackat på...

Där står en annan själ och frågar om den får komma in.

Det får hon




Fri vers av aberatio
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 02:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilka härligt lyriska tankar...MIN SJÄL öppnar dörren och släpper in vartenda ord!!!!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio