Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa relationer är bara helt omöjliga och bör inte påbörjas på nytt




Mellan oss

Mellan oss
eoner av tid
dessa avstånd
bråddjupa
som viskande ropar
genom oss i
kollektiva vågor

  Du-dunk du- dunk

Mellan oss
det dunkelt frånvarande
fingertoppsnära
avgrundsdjup
flytande en liten bit
närmare bort

  Du-dunk du- dunk dunk

Mellan oss
ett andetag av tid
som vålnader i
summan av cellerna
dessa puls slag
av längtan som aldrig blev

  Du-dunk du-dunk du-dunk dunk

Hjärteblod
hjältemod
kärlek som dog

Kom allt längre
bort och stilla dej
där du är

07.08.17 



 

 




Fri vers av Lena Renman
Läst 274 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-17 13:43



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Starkt om relation som inte söks igen, stå på dig.
2007-08-18

    ej medlem längre
Ingressen i sig är en dikt...*L*
Att återuppta en \"gammal\" relation är nästan aldrig en bra ide för det fanns ju anledning varför den avslutades och ja...det brukar inte funka...
Gillar dunk ljuden...*L*
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
den här var riktigt bra, dunkar i mitt hjärta dunkelidunk dunkelidunk!
2007-08-17

    Maria Malm
En del relationer är bara helt omöjliga. Bra skrivet.
2007-08-17

  stella
Ibland syns inte avgrunden mellan mer än från ena hållet...Bra framställt!
2007-08-17

  devilsangel
Så bra du beskriver avståndet i en omöjlig relation! Riktigt bra text Lena!!
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman