Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Camargue

Mäktligt dån
bakom dimridåer 
varma vindars
mjuka kraft

Vattenstänkt yvig man
kraftfulla musklers spel
trampande hovars slag
fuktmarker livligt fyllda 
Camarque de vilda
vita hästarnas dal

En magisk plats 
makar andning att
saktar av och hjärtat
sväller fylls till sin brädd
när flocken rusar förbi
så vild vacker och fri


1980 redigerad 2007  samt satt till bild.




Fri vers av Lena Renman
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-21 09:03



Bookmark and Share


  DanSan
****************************

Mmmm . . . åhhh härliga Camargue
med de vita hästarna doften från
salinerna och det rika fågellivet
och maten och åhhhh mmmmm
vad vore Frankrike utan Camargue

****************************
2007-08-23

    ej medlem längre
Glömde gratta till läsvärt!!:)))))))
2007-08-23

    ej medlem längre
Vacker!:)
2007-08-23

    Maria Malm
Vilken skön känsla du förmedlar..den vackra, vilda och fria..
2007-08-21

  stella
Jobbar du på resebyrå? :) Du lockar ju till Camargue!
2007-08-21

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vackert!
Känsla.
Kan höra och känna hovarnas dån i marken susa förbi.
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman