Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men snälla ??

Folk säger att ja inte e normal?
Men och??
Hur är man normal hur är man då?
Ere när man betalar alla räkningar i tid,Jobbar satan,Städar som en galning,Socialiserar sig med för övrigt jobbiga trista ppl?
Eller? hur är man normal?
När man köper likadana kläder som grannen?Har en ful hund nerstoppad i väskan?
Säg mig hur är man ja e såååå nyfiken
Men ja är mig själv ingen annan ja vil inte heller vara nån annan
Vad tjänar det till? ingen vill va som mig så vrf skulle ja vilja vara nån annan??
Patetiskt!!! ENKELT

Jag har inte mycket att komma med men jag har mina priciper mina regler.min moral och min etik,Jag har mina åsikter!!Dom står ja för

Vad är det för fel med att vara onormal??
Jag fattar inte det.

Vad är normalt och inte normalt**\'??

De är så himla olika för alla
Men för mig ere onormalt med/att

*Att slå /antasta barn
* Wet sex
*Djursex
*Våldtäkt
*Mörda
*Neckrofelism
Anledningarna till detta e¨
att hur fan kan man vara normal om man njuter av o pissa nån annan i munnen eller skita?? nej gud vet vad fyfan va äckligt,
Så tänk efter innan ni öppnar truten om vad som är onormalt o normalt
bara för att ja inte ser ut som er,klär er som er..så har vi ändå en sak gemensamt....frihets tänkandet,




Övriga genrer av infected_heart
Läst 274 gånger
Publicerad 2007-08-17 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

infected_heart
infected_heart