Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om solen var fyrkantig och bara kunde värma vissa


Tänk om jag blir
påkörd ikväll
utan att hinna
säga farväl.

 

Tänk om du sticker
hål på mig
utan
att jag märker
smärtan som egentligen
pulserar runt i
min kropp.

 

Tänk om du gråter
på gräset av ren
elakhet
och det
börjar svartna och
vi inte kan stoppa dig.

 

Tänk om melodierna
han nynnar blir
falska en dag så
att han faller
av depression.

 

 

 

 

 

Tänk om jag slapp
tänka på det här.




Fri vers av ingentingflicka
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 22:50



Bookmark and Share


    sleepwalking
galet vacker!
gillas starkt
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

ingentingflicka