Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen smyger


Kvällen smyger med ulliga skor
tänder skuggornas äng

stegar varsamt dit natten bor
välkomnar månens refräng

stjärnor han tänder

med varsamma händer

lägger poeten i hans säng




Fri vers av Rimsmeden
Läst 672 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-18 00:22



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Väldigt trevligt att läsa rimmad dikt. Det gör man så sällan nuförtiden. Och den här är mjuk och följsam.
2007-11-12

  Mats VIP
Skulle gärna vilja ta bort \"hans\" i sista raden. Annars är helheten underbar, som så många av dina dikter
2007-10-21

    eva m h
En finstämd aftondikt!
2007-09-17

    Margaretha Garp
Man riktigt känner nattens mjukhet, finstämt.
2007-08-23

  Hans w-art Westlund VIP
grattis till att din dikt blev framvald som läsvärd.. kul!
2007-08-20

  Stjärnöga
Så poetiskt varsamt och
känsligt mjukt du skriver!
Underbar text som
ger skymningen
en känsla.

Underbar!

Applåderas och bokmärkes!
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
gillas!
2007-08-18

  Ronny Berk
en välskriven, finstämd natthälsning...med månskuggor smyger sig natten... ja...
2007-08-18

  Hans w-art Westlund VIP
vackert.. skulle hoppat över \"han\" i första raden.. och \"hans\" i sista raden om jag nu ska påpeka något.
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Rimsmeden