Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om morgonen - haiku

Ljuset väcker morgonen

nyväckta väggar

skimrar av sol och av dig









Fri vers av Mia Marcus
Läst 664 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-18 11:24



Bookmark and Share


  Markattan
Härlig! En haiku spirande av hopp inför en ny dag.
2008-08-23

  Michaela Dutius
Denna text tänder längtan till sommaren....när ljuset väcker morgonen...
2007-12-07

    JJ VIP
Vackert somrig! Mvh. JJ.
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Mia Marcus
Mia Marcus