Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kliver man upp tillräckligt tidigt...


Vårmorgon

Grönskande natur
morgondimman lättade
älvornas sång tystnar.




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 416 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-07 23:25



Bookmark and Share


    Tigerflickan
Vacker beskrivning. Du gör naturen levande med få ord och några korta rader.
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth