Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Våren skapar många känslor


En vår reflektion

Gatorna fulla
våren kommer med stormsteg
ensamheten känns




Bunden vers (Haiku) av Josef Winroth
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-04-07 23:37



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Fint porträtteratav bristna och klyvna känslor när våren kommer o man ska ju vara så jävla glad.
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Josef Winroth
Josef Winroth