Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kommer jag!

 

Bakom lyckta dörrar hörs tystnadens rop efter honom

Det han en gång startat skriker i hennes kropp

en drog som flyter i hennes vener

 

Om det är hans väsen eller njutingen hennes inre skriker efter

vet varken förnuftet eller känslan, 

det bara finns

 

Tystnaden skriker, för tyst för tassande  nakna fötter,

men det finns ingen återvändo,

hon andas inget annat än längtan

 

Hon reser sig på naken arm, sittandes i tysthet, väntande

Tystnaden andas sömn och lugna andetag,

snart är tiden mogen

 

Hon vet hans väntan, hans längtan liksom hennes

Nakna kroppar i oändlig njutning, nytt,

men som om de inget annat gjort

 

Hans läppar längst med hennes ryggrad, förbi hennes svank

på väg mot den oemotståndliga känslan,

det underbara

 

Hans hårdhet mot hennes rygg, när han sakta för sig nämre

Hans andetag i hennes öra, som tycks bedöva alla sinnen

trots hennes närvaro

 

Stjärnor kan falla, tiden stå stilla, andningen upphöra

när de två blir till en, fullständig känsla

av vällust

 

Hon viskar ut i tomheten, till sovande själars andetag

samma ord hon inom kort kommer viska i hans öra

Nu kommer jag!

 

 

 

 




Fri vers av Kameleont
Läst 506 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-19 01:13



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Åh så vackert.
Jag blev helt tagen av din fina dikt.
2007-10-16

    Bodil Sandberg
Wow!!!!Erotik och magnifik lyrik!!!!!
2007-08-19

  Maria Zena Viklund
en helt underbar erotisk dikt, stor applåd!
2007-08-19

  issac.a.m
helt underbart dikt...
2007-08-19

    Sony
sexigt sensuell...:)
2007-08-19

  Inkarasilas
Orgasmartat underbart,
sexigt och längtande.
Fantastiskt bildspråk.
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Kameleont
Kameleont