Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pennans uppgift

Jag ser inga ord
hur jag än försöker
finner jag inget av de jag söker 
kanske är de så
att låta pennan vila få

Jag tror nog de dags nu
för som jag skrivit och suddat ut
orkar jag inte mer
tankarna vill på egen färd
där orden snubblat över
här och där

Kanske dags att sluta då
och låta hjärtat avgörandet få 
om pennan ska få flöda mer
eller på hyllan läggas ner




Fri vers av Lindizz
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-19 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt rimmar du om idetorkan...*L*
2007-08-20

  Lejonhjärtas poesi
Du målar i orden så väl hur det kan kännas i skrivartorkans tidevarv, men vänta lite du skriver ju så vackert. Följa vårt hjärta ja det ska vi alltid göra och hoppas du får kraft att låta pennan flöda.
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz