Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fikarast med beteendevetare

Vid fikat idag kom en kvinna
Hon skrattade gott, nästan en timma
Hon är beteendevetare, hon kan sin Freud
I hennes närvaro blir det glitter, glamour och skoj

Vi samtalade länge och väl, det var högt i tak
En av historierna handlade om en man på ett flak
Mannen var gammal, sliten och stel
Men där, där skrattade nog kvinnan fel




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 368 gånger
Publicerad 2005-04-08 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus