Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter semestern

 

 

Med sommarens väderbesvikelse

som en kall yllefilt över axlarna

sitter hon och skådar upp

på de höga träden som stretar i vinden

mot en askgrå augustihimmel

och önskar att hon någon mer gång i år

får borra ner sina frusna tår

i solvarm sand




Fri vers av Jojo
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 11:14



Bookmark and Share


  Marreb
Vacker och vemodig.
2007-08-20

    ej medlem längre
Mina tår saknar varm och sand oxå...*L*
2007-08-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du, det vill jag också!
Jag hoppas Din
önskan når
fram...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo