Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om Gud finns

Om Gud finns, vems sida är han på?
Om det finns en sida, vems Gud är den sidan då?
Folk säger hej
Folk säger hej då..

Det kändes läskigt i hjärtat igen, så jag ska ta mig en funderare
Fundera över sådant jag tänker på.
Vad vet du om mig? Vad vill du veta?
Kom tillbaka imorgon.

Okej, det här vet vi säkert, vi båda kommer försvinna med tiden
Tiden kommer att fortsätta finnas. Vad du väljer är upp till dig.
Vad jag gör med mina händer finns bara för sekunden, jag kan inte förklara.
Jag kan faxa iväg det här brevet, på andra sidan stan finns det lerduvor.

Det är bara papper.
Ord med rytmer.
Men det är min hjärna ni mosar när ni kastar betongen över bron
Medicinen är utblandad med recept på muffins
Regeringen har tagit min hosta,
Mitt hjärta
Dom har sagt det sista ordet

Om Gud finns, vems sida är han på?
Om det finns en sida, vems Gud är det då?
Folk säger hej
Folk säger hej då..




Fri vers av Overs
Läst 179 gånger
Publicerad 2007-08-20 14:22



Bookmark and Share


  Vind
Gillar verkligen rad två. Resten av texten är dess \"bas\". Snyggt.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Overs