Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flygplan

Du ser ut som ett askfat
vilken dröm jag hade
att du var lika levande
som jag var närvarande
och du var här
när jag var levande

och flygplanen cirkulerade bland molnen

Du står på andra sidan gatan
mina händer fryser och vinkar
lite stelt
inbakad i lager av nylon
och du väntar tills ansiktet tinat helt

och flygplanen cirkulerade
och drömmen var en illusion

men ditt leende var på riktigt
så jag vinkade ändå




Fri vers av Overs
Läst 300 gånger
Publicerad 2008-01-12 13:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Inbakad i nylon...?
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Overs