Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äpplen

Det här rummet är fyllt med rök
Den enda glöden är skenet från brasan.
Femton nypockade äpplen
Och femton hungriga själar
Delar skorstensdamm
Lägg vikten under tröskeln
Innan du kliver in

Trots den sympatiska stämningen
Finns själviska önskningar att bli utvald till ett pris
högre än vår bestämda standard, en genomskinnlig linje
ord är tystnad i dämpad belysning förblir anonymitet frihet
Här händer inget förutom våra händers falska gemenskap




Fri vers av Overs
Läst 324 gånger
Publicerad 2008-01-12 13:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tragiskt.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Overs