Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att skriva är min terapi för tillfället, därför blir det mycket om sjukdom och sjukhus just nu. Önskar bara att jag fick bli frisk så jag kan koncentrera mig och skriva något bra igen...


Illamående

Jag tror inte på eld
Kom inte här och vifta med dina sympatier
Falska förutsättningar på en becksvart grund
Tror du jag bryr mig hur många namn du har lärt dig utantill?
Frukosten smakar som papper
Nu kommer illamåendet trängandes uppför halsen
Febern är underlydnad
Ge mig feber!
Ta tillbaka mina känslor
En tugga och nu är jag dömd
Dagen rullar förbi i ett skimmer av glas
Jag hänger kvar, jag står, ligger, jag finns
Jag är en idiot som försöker
Men hellre en idiot än vad som nu finns att vara annars
Jag tror inte på era klockor
Jag tror inte på vita rum,
Men vita rum tror på mig
Så nu ska jag försöka hänga kvar, finnas kvar
En tugga till och jag mår illa
Fast resten är tomt så det finns ingen orsak
Att hetsa upp sig…förgiftningen sker osynligt
Och helningen sker inuti
Ett krig mellan två sidor, går osynligt förbi
Men jag tror inte på sidor
Och jag tror inte på spel
Jag tror på att få andas igen
Och att den som plockas isär för orättvisan
Ska rättvisan göra hel




Fri vers av Overs
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 14:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sanningen segrar.
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Overs