Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Molnfria andetag

Känslan av en dröm
(om jag någonsin blir något mer)

Känslan av att dö
(om jag någonsin trillar ner)

ser tiden, jagar moln, tappar måsten
meningar skalas av till stoft

vandrar utan kompass
jag undrar...

känslan av ett andetag...
....så molnfritt det kan bli,

kan det någonsin bli så molnfritt?




Fri vers av Overs
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-12 13:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, hur fri kan man bli?
Och vill vi betala priset för att ta reda på det?
2008-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Overs