Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Året som kom och gick lika snabbt och långsamt som en evighets livstid

Januari smyger sig på
Men varningarna är få
Februari är mest en dimma
Inte visste man att man skulle
Få sätta sig ner så långt efteråt
För att vittna
Mars krökte allt hopp
I april ville regnet falla
Maj var ett maratonlopp
Men händerna är ännu kalla

Juni sträcker sig dödslång
Juli flög mest förbi
Augusti bjöd in
Men stannade till
September, åter kommer färger
Och dimman lättnar till
Sänker vila till ett sinne
Som bara vila söker

Oktober vaknade sakta
November rinner ut i fakta
Men håll hårt om dina kära
December är ännu för nära
För att skrivas något om




Fri vers av Overs
Läst 304 gånger
Publicerad 2007-12-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Overs