Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol och påtår

Jag blir så förlorad i mina tomrum
Kan ingen fylla på mina tankar?
Med solsken och en bit konversation
Själv har jag inga
Inga speciella färger att ta på mig idag
Allt blir brunt

Till slut

Bättre att vända sig om

Fortsätta här borta,
Kan du inte ringa och be om förstärkning?

Jag vill så gärna fråga
Om jag hittade en klocka som bromsade all tid
Skulle du vänta med mig?




Fri vers av Overs
Läst 399 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-16 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Overs