Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är dina ögon som formar min kontur

 

 

Du finns alltid där

bara ett telefonsamtal bort

eller lite knappande på mobilen

eller mailen

 

ändå är du så gräsligt långt borta

att det känns som om du aldrig funnits

att den värme du givit

bara varit en dröm

 

Du finns alltid där

och snart kanske vi ses igen

mitt i folkvimlet

ett ögonblick

då DU ser MIG

och JAG ser DIG

och jag undrar:

har jag en plats hos dig?

ett litet rum där jag bor i ditt hjärta?

 




Fri vers av Jojo
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-20 14:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Långdistanskärlek kan vara marigt men funkar den så är det underbart!!;)
2007-08-20

    Oprofessionell
det här var grymt bra ju. jag gillar liksom ämnet och så, för det känns så relaterbart om du förstår och du leker vackert med orden och titeln är vackervacker.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo