Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos en riktig vän

sumpkaffe
rök
och en trave reklamblad

det blir spår i dammet
när du provar nya skor

du skyfflar ned rykande pasta
i skålen

öppnar kylen
men vet knappt om det

säger skål till ett vykort
ger mig en plötslig kram

sen skrattar du
sen jag
och du frågar
om vi skrattat åt samma sak




Fri vers av vissla
Läst 412 gånger
Publicerad 2005-04-08 20:14



Bookmark and Share


  Fale Bure VIP
Underbar...
2005-04-10

  Cattis Rönn
härlig vänskapsbild du målar upp...man får en skön känsla i hjärtat...Bravo skrivet!
2005-04-08

    ej medlem längre
Den här gillade jag. Så där dimmigt drömmande bilder. nästan som om man tittar på ett gammalt färgkort. slitet och färgarna suddiga för att det har legat i solen i för många år. Tja mja utmärkt dikt
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla