Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker Fjäril

Där fjärilen flyger vidare mot nya mål
mot den susande vind hon följer följsamt med
Så befriande och lättsamt
lättar hon på sina vingar

Med dess vackra färger hon har 
strålar och lyser hon på sin färd 
Stannar till för en stund vid havet
doften av havsluft lockar livet vidare
bort mot den vackraste stunden i livet

Som en vacker fjäril med vingar
har min själ en saknad av vilja flyga
så långt bortom mot friheten man kan komma
Låta själen sväva med frihetsvingar
likt en vacker fjäril




Fri vers av Lindizz
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-21 12:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En härligt bevingad dikt som får mig att längta till varmare tider!
2008-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz