Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om allt redan fanns innan…

 

Är det då så

att hönan fanns innan ägget

och ägget förre hönan.

 

Att

kvittret fanns innan den första fågeln

och tutandet hördes förre den första trumpeten.

 

Kan

kärlek ha funnits förre första hjärtat

och saknad innan du försvann.

 

Och vill du verkligen påstå att

"Va, alla andra får ju"

fanns redan innan den första tonåringen.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-21 16:46



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Mycket bra rader att filosofera till!!
2007-08-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där fick Du
till det bra!
Hurra!
2007-08-21

    ej medlem längre
gillas!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf