Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårta för framtiden

mousserande
tårta
finns det ?
Jag vill ha en som bubblar
och firar av mina genrep
dela upp den i många

Längst upp i vit skrud
står mona och pär
Jag känner dem inte
men är säker på
att de gjort några rep
Och nu klarat av premiären
Syns att de gillar varann
mona liknar mig lite
pär också




Fri vers av vissla
Läst 328 gånger
Publicerad 2005-04-09 08:20



Bookmark and Share


  madinsane
riktigt underfundig text. gillas skarpt.. synd att de gillar varann.. snyggt!
2005-05-05

    tower4
Den här gillar jag.... du har äntligen tänt ett ljus i ditt skriv...
Än hur vi planerar och funderar på framtiden.
Erfarenheterna är ju det som är själva livet, inte drömmarna ...
Får jag bjuda dig min arm???
2005-05-05

  kath
glömde blir favo...
2005-04-09

  kath
vilken undebar känsla i dn text, som om jag fick läsa dina tankar rakt av...kanon skön, lite sorglig men hoppfull...
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla