Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är du på G nu...?


Förunderliga ting


Locket flög plötsligt av,
rullade på högkant rakt mot närmsta vattenpuss
Balanserade ett par sekunder för att falla,
precis när min hand lyckades fånga det

Någon bultade på dörren,
eller var det i väggen
Fann ingen där,
men dagen blev kännbar

Lampan slocknade,
men jag tändes som en stjärna
När jag såg ljuset som rytmiskt blinkade,
ner på mig från på himlen

Tavlan föll plötsligt i golvet,
med ett brak som kunde väcka döda
Väckte mig ur drömmen,
som då blev verklighet

Motivet av en porlande källa,
fick mitt hopp att spira
Tänkte då åter på locket
och att
\"hoppet är det sista som far...\"






Övriga genrer av Carola Jeryd
Läst 415 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-22 01:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
låt om oss hoppet vårt fara
om blott i en tunna utför Niagara
en färd som skummar äventyr
om ni er bryr, om ni er bryr
2007-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för