Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradiset









\"i himlen kan man inte känna något,


det är därför man kallar det paradiset\"




Fri vers av Sun
Läst 479 gånger
Publicerad 2007-08-22 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sun
Sun